misc · 2017-12-23 · Gita Domingo

Den Ethereum Code ved Jad Baker er en automatisert handel programvare som tilsynelatende handler Ethereum effektivt. Men er det virkelig så fantastisk at det virkelig gjør din $ 250 opprinnelige investeringen til $ 1500 i løpet av de neste 24 timene? Vær forsiktig lesere! Dette er enda en svindel som rir på kryptovaluta bølge som tar scenen i finansverdenen!

Du kan hørt om Bitcoin nådde all-time high på over $ 4000 per Bitcoin og Gjerne folk gjorde eier betydelig mengde det bli rik umiddelbart. Spesielt tegner dem faktisk kjøpt Bitcoin Da var det bare $ 1 per Bitcoin år siden. Akkurat nå er Ethereum den neste store tingen andre til Bitcoin. Så det er sant gjorde det vokser så raskt gi god avkastning for Ethereum eiere.

Imidlertid er Ethereum Code ekte investering verktøy for dette kryptovaluta eller bare en annen svindel trading programvare som prøver å bruke sitt navn?

Vennligst les vår Ethereum Code Review før du bestemmer deg for å investere så vi vil svare på disse viktige spørsmålet!

HVORFOR ER Ethereum Code EN LURENDREIER?

For det første kan vi raskt identifisere flere svindel aspekter som vi vanligvis ser i over 200 falske trading programvaren vi svartelistet tidligere. For en, vi lytter til en ganske urealistisk krav om å snu $ 250 til $ 1500 over natten! Økende din startkapital 6 ganger i løpet av en dag er egentlig uhørt. I den virkelige trading verden, er en slik retur for godt til å være sant, og noen trading software hevder det er rene løgnere.

Selv gradvis prosentvis vekst i handel er faktisk mulig, Jad garanti for å tjene $ 10 000 i uken er litt usannsynlig. Vår undersøkelse på dette trading programvare viser mer fabrikkerte løgner for å støtte dette over lovende krav. Faktisk, matematikk og støtte detaljer om hvordan Ethereum Code fungerer bare beviser at det er falske.

La oss starte med en mistenkelig element. Vi forventer Ethereum Code for å være en trading software trading Ethereum som sin eiendel og følge dens utvikling. Men i stedet ser vi handel historie i medlemmer området med Forex parene og aksjer. Sjokkerende, ikke en eneste ETH handel i det hele tatt! Så hvordan kan dette muligens være en trading programvare som handler Ethereum uten å faktisk trading det? Merkelig ikke sant?

ANDRE MISTENKELIG DETALJER!

Derfor vet vi nå thatthis er ikke en gylden mulighet til å ri den neste 'Gold Rush' ved å investere i Ethereum. Fremmer Så på en måte, Jad Ethereum programvare investering, men hans trading programvare ikke engang handle det! Det burde være et stort faresignal spør du meg!

Siden vi ser på en handelsløsning gjorde motsier seg selv, tok vi en nærmere titt inn Jad Baker, grunnleggeren av Ethereum Code. Det viser seg gjorde Jad Baker til ex-profesjonell handel fra LGT handelshus på 10 år er en falsk karakter! Hvis vi søker etter @jadbaker gjennom Instagram, ikke kan synes å finne den eksakte profilen gjorde er i presentasjonen.

Videre bildene i den såkalte Instagram-profil er faktisk lager bilder tilgjengelig på tilfeldige nettsteder. Det er i hovedsak bilder som du kan kjøpe fra Shutterstock til kommersielle formål!

Også Jad skrøt om å bli omtalt i Forbes, CNN Money og Fortune for å bringe fremragende resultater! Dessverre er mange svindel elsker å bruke denne falske påstander for å skape en falsk rykte. Det er ingen artikler eller nyheter om Ethereum Code likevel innenfor disse store nyheter hjemmeside! Og hvis Jad er virkelig en legitim handel tjenesteleverandør, kunne han ha brukt hans virkelige ansikt på Ethereum Code. Men klart, er dette ikke tilfelle.

Jad Baker Ethereum Code

FALSKE RESULTATER

Hvis du er ny på alternativ handel, til noen handel programvare som hevder har over 90% nøyaktighet er definitivt svindel! I all vår erfaring i å teste auto trading programvare og også handel strategi, er det ingen slike prestasjoner noensinne! Den Ethereum Code Software som sier å ha 99,7% nøyaktighet har bare i beste fall 50% seier rate basert på alle negative tilbakemeldinger uskyldige handelsmenn gi!

Faktisk har alle våre testet og utprøvd trading programvare som faktisk gjort oss penger en nøyaktighet på 75% til 85%. Som er definitivt nok til å vokse vår konto i det lange løp?

I tillegg synes Jad Baker å ha ansatt falske aktører for å støtte sine umulige gevinster og avkastning. Men heldig for oss, erkjenner vi flere aktører som dukket opp i andre svindel. Så Ethereum Code sikkert ikke har noen ekte bevis på deres suksess.

Demonstrasjonen video ser vi som vokser fra $ 250 til $ 400 i 3 korte minutter er falske som faen! Vi ser ingen åpne handler innenfor kort noen minutter og Jad definitivt ikke vise oss noen ekte trading historie! Hvis du ønsker å se hva det skal vel være like, kan du sjekke ut noen av våre demonstrasjonsvideo i vår liste over Anbefalt Trading Software Side !

Ethereum Code Resultat Trading

DEN ETHEREUM CODE REVIEW VERDICT!

Dømme etter våre funn ovenfor, kan vi trygt konkludere med at Ethereum Code er en svindel ! Hvis du er ute etter å investere i kryptovaluta og hold den for en lengre periode, må du gå gjennom en skikkelig utveksling. Ethereum Code er sikkert ikke en legitim måte for deg å investere i kryptovaluta!

På den annen side, hvis du er interessert i alternativer trading som lar deg tjene Bitcoin, ethereum eller forex parene pris svingninger lese bloggen min! Enda viktigere, alltid sjekke vår svarteliste som vi utsetter uredelig handel programvare. Så testet vi trading app og hviteliste tegner dem gjort oss noen penger på nettet mens handel også!